Bas Boselie stopt als voorzitter

Bas Boselie stopt als voorzitter

Bas Boselie legt zijn taken als voorzitter neer. Wegens privé-omstandigheden heeft hij niet meer de tijd en energie om zich in te zetten voor de energiecoöperatie zoals hij zou willen. De overgebleven bestuursleden nemen voorlopig de taken van Boselie over en richten zich op het vinden van een opvolger.

“Het was een moeilijke beslissing waarbij het hart iets anders wil dan het hoofd. Ik kijk terug op vier fantastische jaren en ben trots op wat we sinds de oprichting van onze coöperatie hebben bereikt”, laat Boselie de leden weten via de Nieuwsflits. “We zijn een initiatief dat vanuit enthousiasme lokaal de verbinding legt tussen bewoners onderling en tussen verschillende partijen, om er zo gezamenlijk voor te zorgen dat we Schijndel een stukje duurzamer maken en het thema duurzaamheid op de kaart zetten. Ruim vier jaar na de oprichting zie ik dat er nog veel energie zit in de coöperatie. Dat uit zich in de verschillende projecten waarin de projectgroepen mooie initiatieven uitwerken en uitrollen. Daarnaast heeft onze coöperatie sinds de ALV van november weer een werkgroep Communicatie, die momenteel ideeën uitwerkt over hoe onze verschillende projecten en het thema duurzame energie structureel meer op de kaart kunnen worden gezet in Schijndel.”
Boselie blijft lid van de energiecoöperatie. De overige bestuursleden laten weten het ontzettend jammer te vinden dat Boselie stopt. “We hebben z’n enthousiasme, betrokkenheid en jeugdige inzet enorm gewaardeerd en werden erdoor geïnspireerd.”

Geïnteresseerd om de voorzittershamer over te nemen? Kom kennismaken en maak een afspraak via info@energieschijndel.nl.