Gezocht: nieuwe vrijwilligers en bestuursleden 

Energie Coöperatie Schijndel is in beweging. De grote duurzaamheidstransitie in Nederland is begonnen en binnen Europa zijn duidelijke afspraken gemaakt op het gebied van energie- en klimaatdoelstellingen. Om die te bereiken is de inzet van iedereen nodig. Schijndel staat niet meer alleen, maar maakt deel uit van Meierijstad en moet samen met alle kernen in deze gemeente invulling geven aan duurzaamheid. Er zijn steeds meer initiatieven van zonneparken en windmolens. Dat betekent dat de energiecoöperatie zoekt naar een nieuwe definitie van haar rol binnen deze gemeenschappen van de gemeente Meierijstad.

Daarom zoeken we vrijwilligers en bestuursleden. Mensen die duurzaamheid en de gemeenschappen in Meierijstad een warm hart toedragen. Mensen die bereid zijn samen nieuwe ideeën te ontwikkelen, concrete projecten te realiseren, bestuurstaken te vervullen of andere hand- en spandiensten uit te voeren. Voor de korte termijn zijn we op zoek naar versterking van het bestuur.

Woonachtig in Meierijstad en interesse in een bestuursfunctie? Stuur een mailbericht naar info@energieschijndel.nl en geef aan wie je bent en wat je voor de energiecoöperatie zou kunnen doen. Wij nemen dan contact met je op. Interesse om vrijwilliger te worden, maar geen bestuurslid? Neem dan ook contact op. We zijn met alle handjes heel erg blij! Bedankt!